Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελλάδα και η παραγωγή της έχει καταληστευτεί από τις τράπεζες με τα πανωτόκια που καθιέρωσε η Νέα Δημοκρατία με νόμο το 1980. Το ΠΑΣΟΚ με υπουργό οικονομικών τον Τσοβόλα τα συνέχισε. Με δικές μας ενέργειες αποδείξαμε την τοκογλυφία των τραπεζών και κατάφερε να ρίξει το νόμο 1083 και την 289 απόφαση της νομισματικής επιτροπής την οποία.....
μεταξύ των άλλων υπέγραψε και ο Μάνος που έκανε το ένα εκατομμύριο σε 20 χρόνια 1 δις 24 εκατομμύρια. Το ΠΑΣΟΚ όμως επανέφερε τα πανωτόκια με νέο νόμο. Με τα πανωτόκια διέλυσαν την ελληνική παραγωγή και οδήγησαν την Ελλάδα στο να χρωστάει τεράστια ποσά. Το 1974 κάθε Έλληνας χρωστούσε 11.300 δρχ για να ξεχρεώσει εσωτερικό και εξωτερικό χρέος και σήμερα χρωστάει 5.500.000 δρχ. Δηλαδή 550 φορές επάνω.
Έκλεισαν πάνω από 50.000 μικρές, και μεγάλες, επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε φοβερή ανεργία και πολλοί Έλληνες να ζουν στα όρια της φτώχειας. Οι νέοι μας απελπισμένοι, γιατί δε βρίσκουν δουλειά στρέφονται στα ναρκωτικά και στην πορνεία. Το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε τις συμφωνίες στην κοινή αγορά για τη μείωση των αγροτών από 2,5 εκατομμύρια άτομα σε 700 χιλιάδες μόνον. Η Νέα Δημοκρατία τηρεί σιγή ιχθύος για το Θέμα αυτό. Πού θα απασχοληθούν το 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι, που τους διώχνουν απ'τη γεωργία και την κτηνοτροφία; Τα ελληνικά φρούτα δεν εξάγονται, αλλά θάβονται στις χωματερές. Το γάλα έχει ποσόστωση μόνο εβδομήντα κιλά κατά κεφαλήν, ενώ η Πορτογαλία έχει πάρει 3 επιπλέον φορές και η Ισπανία 2,5 φορές. Αυτά είναι η προδοσία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που εναλλάσσονται την εξουσία τα τελευταία 25 χρόνια. Πέρσι εισάγαμε από την κοινή αγορά κρέας, γάλα και τυρί αξίας 1 τρις 100 δις, αν παράξουμε αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 600.000 νέες θέσεις εργασίας, από τη ζωοτροφή τη ζωοπαραγωγή και τη βιομηχανική επεξεργασία γάλακτος, τυριού, κρέατος και δερμάτων. Επίσης απαιτούνται τουλάχιστον 40 χιλιάδες φορτηγά αυτοκίνητα ημερησίως.
ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
Εάν οι επιχειρήσεις, που έκλεισαν από τις τράπεζες, δοθούν πίσω στους ιδιοκτήτες τους και χρηματοδοτηθούν με το μέσο ευρωπαϊκό επιτόκιο, που είναι 1,2 έως 2 %, μέσα σε έξι μήνες Θα έχουν απασχοληθεί τουλάχιστον 400 χιλιάδες άτομα και μέσα σε δύο χρόνια οι εργαζόμενοι σ'αυτές θα έχουν ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους.
Μ'αυτόν τον τρόπο θα εξαλειφθεί μια για πάντα το πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα και θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα των ταμείων που είναι χρεοκοπημένα (IKA κ.λ.π.), διότι θα εισπράξουν καινούρια χρήματα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ όπως ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ - η Eλλάς επιπλέει, κυριολεκτικά πάνω στο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Το 1978 στη Ζάκυνθο και στη θέση Κερί ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ξεκίνησε την άντληση αργού πετρελαίου και το ανθελληνικό κράτος με προσωπική εντολή του τότε υπουργού βιομηχανίας Μιλτιάδη Έβερτ του πέρασε δύο φορές χειροπέδες.
ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΛΙΟ σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Χωρίς χρώμιο και νικέλιο δεν υπάρχει ανοξείδωτος χάλυβας στην παγκόσμια βιομηχανία!
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ σε μεγάλες πoσότητες τo οποίο μας το παίρνουνε οι Γάλλοι σχεδόν τζάμπα (σύμβαση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ). Επί ΕΡΕ και η σύμβαση ΠΑΣΟΚ επί Παπανδρέου η οποία ευτυχώς δεν ολοκληρώθηκε.
ΧΡΥΣΟΣ υπάρχει αποδεδειγμένα σε 55 σημεία στη χώρα μας! Ένα κιλό χρυσός κάνει 3,5 εκατομμύρια δρχ, ένας τόνος κάνει 3,5 δις και χίλιοι τόνοι 3,5 τρις. Γιατί οι κυβερνήσεις δεν εκμεταλλεύονται το χρυσό αλλά χρεώνουν τη χώρα κάθε χρόνο 2,5 τρις; (Η παραγωγή του ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ σταμάτησε το 1960). Μόνο από εκεί παρείγοντο 280 Kg. ετησίως.
ΜΑΡΜΑΡΑ η χώρα μας έχει τεράστιες ποσότητες! Ολοι ξέρουν το μάρμαρο του Παρθενώνα, το πεντελικό μάρμαρο. Η Πεντέλη έχει αρκετά κυβικά χιλιόμετρα μάρμαρο. Ένα κυβικό χιλιόμετρο είναι ένα δισεκατομμύριο κυβικά μέτρα, και κάθε κυβικό μας δίνει καθαρά 40 τετραγωνικά μέτρα σε φύλλα 2 πόντους πάχος, άρα 40 δις τετραγωνικά μέτρα και με 25 χιλιάδες δρχ το τετραγωνικό μέτρο κατ'ελάχιστον μας κάνουν 1 τετράκις δρχ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Γιατί οι κυβερνώντες απαγόρευσαν την εκμετάλλευσή του;
Για παράδειγμα η Γερμανία δεν έχει καθόλου πρώτες ύλες, αλλά είναι οικονομικά η πιο δυνατή σ'ολόκληρη την Ευρώπη λόγω βιομηχανίας.
Η Ελλάς έχει μεγάλες ποσότητες κοραλλιών στις θάλασσες της. Τα κοράλλια έχουν αξία 200 χιλιάδες το κιλό, αλλά με νόμο απαγορεύεται να βγάλουμε κοράλλια!!! Πέρσι εισάγαμε 300 χιλιάδες, τόνου, αλάτι, κυρίως, από το Ισραήλ. Η Ελλάδα δεν έxει θάλασσες;

Στη ΧΡΩΠΕΙ ο κ. Σοφιανόπουλος κατασκεύασε όπλα (οπλοπολυβόλα, καραμπίνες) για το στρατό και ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, που ΔΕΝ ανιχνεύονται από ραντάρ, αλλά το Kράτος τα απαγόρευσε και την έκλεισε! Πώς διαμέσου της Αγορανομίας, καθήλωσε τις τιμές των φαρμάκων επί 22 χρόνια!!!
Είμαστε Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σε ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ στον ΠΛΑΝΗΤΗ, αλλά τους πλοιοκτήτες τους διώξαμε εκτός Ελλάδος. Τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ της Ελλάδος και οι ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕΣ ΖΩΝΕΣ υπολειτουργούν και κλείνουν. Μπορούμε και θέλουμε να τους φέρουμε πάλι στην Ελλάδα για να ξαναδουλέψουν τα ναυπηγεία διότι οι Έλληνες ναυπηγούν τουλάχιστον 50 πλοία το χρόνο. Άρα θα έχουμε εργασία για 50 ναυπηγεία.
Η χώρα μας έχει τα πιο πολλά νερά, μαζί με την ΦΙΛΑΝΔΙΑ στην Ευρώπη που δυστυχώς χύνονται ανεκμετάλλευτα στη θάλασσα και αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην άρδευση των χωραφιών και στην ύδρευση πόλεων και χωριών, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται πολλά δις για γεωτρήσεις και να εισχωρεί η θάλασσα στον υπόγειο υδάτινο ορίζοντα και να καθιστούν τα υπόγεια νερά ακατάλληλα προς ύδρευση και άρδευση.
Προτείνουμε τη δημιουργία φραγμάτων και υδροηλεκτρικών έργων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης της άρδευσης και της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ενώ τώρα κοστίζει ακριβά και μέρος της εισάγεται (3-4%). Η χώρα μας έχει έκταση 132 εκατομμύρια στρέμματα, που πάρα πολλά είναι ξερικά. Εάν αρδεύσουμε 10 εκατομμύρια στρέμματα απ'αυτά, που τώρα καλλιεργείται σιτάρι και οι παραγωγοί κερδίζουν μόνο δύο-τρεις χιλιάδες το στρέμμα, και καλλιεργήσουμε ΣΟΓΙΑ, μιας και το κλίμα της Ελλάδος είναι ιδανικό, θα πάρουμε κατά στρέμμα σπόρο-χορτονομή 2 τόνους σόγιας, δηλαδή 20 εκατομμύρια τόνους και επί 70 δρχ. το κιλό μας κάνει 140 δις. καινούρια λεφτά για τους αγρότες μας. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΙΛΟ.

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αξιοποιώντας τον πλούτο της χώρας θα αυξηθεί η ετήσια παραγωγή τουλάχιστον 3 φορές και το κράτος θα έχει τη δυνατότητα να δώσει οικονομικά κίνητρα για τους πολύτεκνους: επιδόματα, μισθό ανά παιδί, συντάξεις στις μητέρες, ρούχα, τρόφιμα κ.τ.λ. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της ερήμωσης της Ελλάδος.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, το 1922 και η απόκρυψη της.(κατέστρεψαν Ελληνισμό 30 Αιώνων).
Το 1936 ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ έγγραφε ότι το ΚΚΕ όχι μόνο χάρηκε για την καταστροφή του 1922;;; αλλά και την επιδίωξαν!!! Αλλά και στην 5η Ολομέλεια πήραν απόφαση η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να πάει στη Βουλγαρία!!! και στην Σερβία.
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ!!!
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤIΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Το πρόβλημα των ναρκωτικών παγκοσμίως είναι γνωστά. Υποτίθεται ότι όλα τα κράτη παίρνουν μέτρα κατά των ναρκωτικών. Δυστυχώς, όμως, παρ' όλα όσα λέγονται, η πράξις αποδεικνύει ότι τα ναρκωτικά όλο και περισσότερο διαδίδονται και η χρήσις τους οδηγεί κάθε μέρα χιλιάδες νέους εις τον θάνατον και την καταστροφήν.

Στα διεθνή αεροδρόμια, λιμάνια, στα διάφορα σημεία εισόδου ξένων στη χώρα μας (σύνορα) αλλά και εντός της χώρας θα υπάρχουν ανηρτημένες πινακίδες που θα προειδοποιούν ότι οι έμποροι ναρκωτικών εφ'όσον δεν είναι οι ίδιοι χρήστες θα καταδικάζονται εις θάνατον κατόπιν συνοπτικής δικαστικής διαδικασίας. Η διαδικασία θα λαμβάνει χώρα μετά το ιατρικό πιστοποιητικά ότι ο συλληφθής έμπορος είναι χρήστης. Σ'αυτή την περίπτωση θα οδηγείται σε ειδική κλινική εφ'όσον είναι 'Ελλην υπήκοος ή θα απελαύνεται εις την χώραν από την οποία κατάγεται συνοδεία αστυνομικών και θα παραδίδεται στις αστυνομικές αρχές της χώρας του. Οι καταδικαζόμενοι εις Θάνατον ξένα που συλλαμβάνονται ιδιαιτέρως στα σύνορα, σε ειδικούς πίνακες ανακοινώσεων εμφανείς εις τους διερχομένους θα αναγράφονται το όνομα του συλληφθέντος, ημερομηνία συλλήψεως, το είδος του ναρκωτικού που διακινούσε και η ποσότης καθώς και η ημερομηνία εκτελέσεως. Επίσης θα τοποθετείται και η φωτογραφία του.
Η αντιμετώπισης αυτή θα τεθεί εις την κρίσιν του ελληνικού λαού σε δημοψήφισμα και εφ'όσον εγκριθεί θα γίνει νόμος του κράτους που μόνο πάλι με δημοψήφισμα θα μπορεί να καταργηθεί ή τροποποιηθεί.

Κάρβουνο
Το κράτος χρόνια τώρα λέει ότι η πατρίδα μας στερείται πηγών ενεργείας. Πώς γίνεται όμως ενώ εισάγουμε κάρβουνο για τα Θερμοηλεκτρικά μας εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και συγκεκριμένα 26 χιλιόμετρα πάνω από το Παρανέστι να υπάρχουν κυριολεκτικώς βουνά από ένα ορυκτό είδος άνθρακος με 5 έως 6 χιλιάδες θερμίδες ανά κιλό, δηλαδή διπλασίας ενεργειακής αποδόσεως από το λιγνίτη και σήμερα που γράφονται αυτά σχεδόν ούτε κιλό να μην εξορύσσεται.
Πρόχειροι υπολογισμοί απέδειξαν ότι εάν το εργοστάσιο της Ξάνθης και μόνο αντί πετρελαίου που καταναλίσκει σήμερα (μαζούτ 3.5000) 25.000 τόνους ετησίως κάψει αυτά το ελληνικά κάρβουνο τότε τα μεν κέρδη της εταιρείας ζαχάρεως του συγκεκριμένου εργοστασίου όμως μόνο, δηλαδή της Ξάνθης, θα αυξηθεί δε όφελος της χώρας θα ανέλθει σε 4.000.000 δολάρια Μικρές προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν από ιδιώτες ανεστάλησαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όπως ακυρώθηκε και από τη Ν.Δ. το 1975 η σύμβαση με τη Σοβιετική Ένωση της 7ετίας για την αξιοποίηση της Τύρφης των Φιλίππων που παραμένει ακόμη αναξιοποίητη. Πληρώσαμε τότε και ποινική ρήτρα 30.000.000 δολάρια διότι επιστρέψαμε στους Σοβιετικούς το μηχανολογικό εξοπλισμό που είχε ήδη ξεφορτωθεί στο λιμάνι της Καβάλας.
Πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν ότι το κοίτασμα της Τύρφης των Φιλίππων είναι από τα μεγαλύτερα γνωστά του κόσμου ελαχίστης περιεκτικότητος 7 δισεκατομμυρίων τόνων που σε θερμίδες αντιστοιχεί σε πάνω από 8 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο. Κατά τα άλλα εισάγουμε ρεύμα μέχρι και από την Αλβανία. Πρέπει αμέσως να αρχίσει η αξιοποίηση και των δυο αυτών περιοχών.

Όροι δόμησεως
Διά νόμου θα επιτραπεί η κατασκευή κτιρίων απεριορίστου αριθμού ορόφων. Έτσι θα υπάρξει μεγάλη οικονομία σε μήκος δρόμων, αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καλωδίων κ.λπ. Π.χ. αντί να έχουμε 10 οικοδομές των 5 ορόφων μπορεί να έχουμε μία των 50 ορόφων. 0 δρόμος έτσι θα σταματήσει, στο σημείο του πρώτου κτιρίου. Εάν το κάθε κτίριο έχει πρόσοψη π.χ. 15 μ. και σε συνεχή δόμηση ακόμα θα έχουμε οικονομία 9 χ 15 μ = 135 μ.
Με έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό και με κόστος ανά μέτρο δρόμου (υπονόμων, ρεύματος, τηλεφώνου, υδρεύσεως κ.λπ συνυπολογισμένων) 15.000 € θα έχουμε οικονομία 135 Χ 15.000. € = 675.000. € Η κάλυψη δεν & ξεπερνά το 50%.
Ετσι θα περισσεύει πολύς χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων, παιδικές χαρές, κήπους, αέρα, φως κ.λπ.
Μεταλλεύματα - Μεταλλοφορία - Μεταλλεία
1) Όλες οι υπό του ΙΓΜΕ δεσμευμένες περιοχές θα αποδεσμευθούν και θα αποδοθούν στον ελληνικό λαό προς ελευθέραν εκμετάλλευσιν. Σήμερα είναι δεσμευμένα περίπου 8.000.000 στρέμματα.
2) Όλα τα αργούντα μεταλλεία θα λειτουργήσουν.
3) Όλα τα κρατικά μεταλλεία θα δημοπρατηθούν εφόσον έχουν ζημιές.

Εμπορική Ναυτιλία
1) Κατάργηση του νόμου που απαγορεύει σε πλοία άνω των 18 ετών να υψώσουν την ελληνική σημαία, διότι η κατάσταση του πλοίου εξαρτάται από την συντήρηση και όχι από τα χρόνια. Κατά πόσον θα υψώνει την ελληνική σημαία θα εξαρτάται από την κατάσταση στην οποίαν ευρίσκεται. Αυτό θα προστατεύσει το πλήρωμα από τον κίνδυνο ναυαγίων.
2) Δημιουργία χρηματιστηρίου ναυλώσεων στον Πειραιά.
3) Δημιουργία διαλυτηρίου πλοίων με καρμανιόλα, ώστε να πέσει το κόστος διαλύσεως και έτσι να μην φεύγουν τα πλοία που είναι προς διάλυση από την Ελλάδα, αλλά και να συμφέρει να έλθουν και άλλα.
4) Δημιουργία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ώστε να ασφαλίζονται σε ελληνική ασφαλιστική εταιρεία τα ελληνικής πλοιοκτησίας πλοία (αλλά και πολλά άλλα), συνολικής χωρητικότητας σήμερα 85.000.000 κόρων, που είναι η πρώτη δύναμη στον κόσμο.
Ένοπλες Δυνάμεις, Άμυνα

Για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοδυναμία στα απλά πολεμικά μέσα, θα αρχίσει η κατασκευή στην χώρα.
1) Των Π.Α.Ο. των 90 και 106 χιλ.
2) Η κατασκευή πετρελαιοκινητήρων ΜΑΛΚΟΤΣΗ 106 ίππων χωρίς συμπιεστή των οποίων είχε αρχίσει η κατασκευή και σταμάτησε.
3) Με αυτή τη μηχανή και ένα ΠΑΟ των 106 χιλιοστών ένα ελαφρά άρμα μάχης, αφού υπάρχει γραντζοκόπτης 2.000 χιλιοστών.
4) Η κατασκευή πυροβόλων των 100 χιλιοστών αφού υπάρχει μηχανή ψυχράς σφυρηλατήσεως μέχρι 120 χιλιοστών.
5) Η ναυπήγηση πυραυλακάτων και τορπιλακάτων 26 μ., 50 τόνων, με 2 μηχανές M.Ι.Υ. 3.500 ίππων εκάστη, που θα δίνουν ταχύτητα στα σκάφη 46 κόμβους. Τα σκάφη αυτά θα γίνουν από FΙBRΕ GLΑSS.
Επίσης θα ναυπηγηθούν και παρόμοιες ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΙ, οπλισμένες και με 1 ή 2 Π.Α.Ο. των 106 χιλιοστών.
6) Η κατασκευή γυροσκοπικής πυξίδας, ώστε να μπορέσουμε να κατασκευάσουμε ελληνικές τορπίλες και κατευθυνόμενους βαλλιστικούς πυραύλους. Οι πύραυλοι θα κινούνται με νιτρική υδροζίνη που η ένυδρος μορφή της χρησιμοποιείται και κατά την ειρήνη για τον καθαρισμό των δεξαμενοπλοίων. Η υδροζίνη θα παραχθεί από άνυδρο αμμωνία που παράγεται στην Ελλάδα, είτε διά της μεθόδου RΑSCHΙΝG είτε διά ΡΑΔΙΟΛΥΣΕΩΣ με βόμβα ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ, την οποίαν επίσης διαθέτει η χώρα μας. Και πολλά άλλα.
7) Στα νησιά του Αιγαίου, και σε συγκεκριμένα από αυτά, θα τοποθετηθούν αυτοκινούμενα πυροβόλα των 175 χιλιοστών. Έτσι θα ελέγχουμε όλο το Αιγαίο. Δεν μπορούμε να πούμε σε ποια, διότι αυτό είναι απόρρητο.

Δημόσιοι Οργανισμοί
Σταδιακά θα αρχίσει να καταργείται το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ των δημοσίων οργανισμών. Θα επιτραπεί σε κάθε Έλληνα πολίτη, υπό την επιτήρηση του κράτους και την συνεργασία του εκάστοτε δημοσίου οργανισμού, η παροχή υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο.
Π.χ. θα επιτραπεί η δημιουργία και άλλων αερομεταφορέων πλην της Ολυμπιακής. Δι'αυτής της οδού θα αρχίσει ο ανταγωνισμός, δηλαδή το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ της ΑΜΙΛΛΑΣ και έτσι θα ενεργοποιηθούν οι κρατικοί δημόσιοι οργανισμοί, οι οποίοι σήμερα μη έχοντες ανταγωνισμό αδρανούν.
Σε πολλές περιπτώσεις και τοπικώς μπορούν μικροεπιχειρήσεις να βοηθήσουν τον δημόσιο οργανισμό. Π.χ. στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ένας παλαιός νερόμυλος είχε μετατραπεί σε μικρή μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας η οποία ηλεκτροδοτούσε 70 κατοικίες, δηλαδή ένα μικρό χωριό. Πόσες τέτοιες μονάδες θα μπορούσαμε άραγε να φτιάξουμε στην χώρα μας από τους παλαιούς νερόμυλους; Τέτοιες μελέτες της ΔΕΗ απορρίπτονται και άνταυτών γίνονται μονάδες με εισαγόμενο ΚΑΡΒΟΥΝΟ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

Β. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Για να λειτουργήσει η αξιοκρατικώς η δημοκρατία οι δημόσιοι οργανισμοί θα λειτουργήσουν ως εξής: Ανά 1000 εργαζομένους θα εκλέγεται ένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.
Υποψηφιότητα θα μπορούν να βάλουν όσοι έχουν ακαδημαϊκά δίπλωμα, και οι οποίοι εν συνεχεία θα μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα και για τη Θέση του διοικητού, Υποδιοικητού, Γενικού Διευθυντού και Γενικού Γραμματέως. Επίσης άσοι έχουν ένα μέσο δίπλωμα θα μπορούν να Θέσουν υποψηφιότητα μόνον ως μέλη του Δ.Σ.
Απαραίτητη προϋπόθεση και η προϋπηρεσία 5 ετών στον οργανισμό. Έτσι τα φαινόμενα ΤΟΜΠΡΑ θα καταργηθούν και ο οργανισμός απρόσκοπτος θα λειτουργήσουν ανεξαρτήτως πολιτικής καταστάσεως.

lalei-kairia.blogspot.com