Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Το άγνωστο πυρηνικό ολοκαύτωμα

Αν νομίζετε ότι πυρηνικά όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ξανασκεφτείτε το…
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ίσως ό,τι  πιο συγκλονιστικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. κάντε τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά και θα καταλάβετε γιατί...
Αυτό που έκανε ο Ιάπωνας δημιουργός Isao Hashimoto δεν ήταν τίποτε παραπάνω από την τοποθέτηση όλων των γνωστών πυρηνικών εκρήξεων στον παγκόσμιο χάρτη (σημειωτέον: μόνο των γνωστών, όχι δηλαδή εκείνων, για τις οποίες εικάζεται ότι πραγματοποιήθηκαν).
Στο παρακάτω βίντεο, κάθε δευτερόλεπτο αντιστοιχεί σε έναν μήνα από τα έτη 1945 – 1998, ενώ με διαφορετικό χρώμα και ηχητικό τόνο αποτυπώνονται οι πυροδοτήσεις πυρηνικών μηχανισμών από διαφορετικές χώρες.
Το αποτρόπαιο «σκορ» αναγράφεται δίπλα από τις σημαίες των κρατών που πλαισιώνουν τον παγκόσμιο χάρτη, ενώ τον συνολικό αριθμό των πυρηνικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, θα βρείτε στο κάτω δεξί τμήμα του χάρτη. Τέλος, οι αριθμοί στο πάνω δεξί πλαίσιο αντιστοιχούν στον μήνα και το έτος.
Πρόκειται πραγματικά για ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που έχουμε δει. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε το γιατί…










Φοβερό !!!!